Selskapslokaler

Gjestegården egner seg godt til selskaper.Bryllup, jubileer, barnedåp, konfirmasjon, minnestund, gjennforeninger, slektstreff  og  julebord. Alle type selskaplige sammenkomster.
Vi har to selskapslokaler å velge mellom  og leie av lokaler er gratis mot at dere kjøper mat og drikke fra vårt kjøkken.

Nystua, som ble nyoppusset i 2008, passer bra til mindre arrangementer. Nystua er det lokalet som vi til daglig bruker til vår restaurant, men vi benytter det gjerne til selskaper hvis tidspunktet passer. Her er det plass til 30-45 spisegjester, avhengig av bordoppsettet.

Festsalen har kapasitet på opp til 100 spisegjester. Her dekker vi ofte til større arrangement og kan være et helt lukket arrangement, men serveringen tar vi oss av. Salen passer godt til alle  høytidelige og uhøytydlige anledninger.

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr alt etter ditt ønske vedrørende bord-dekking og  bordoppsett. Vi  pynter opp  etter vår egen standard med hvite duker, lys og blomster.

 Selskapslokale 3     Snittebuffe    Selskapslokale 5  

Festsal opp til 100 personer.                                         Snitter og kaker.

Kopirett © 2011 Badeland Gjestegård AS | Badelandveien 74, 2830 Raufoss | Tlf : 61 19 00 00 | post@badeland-gjestegaard.no | Webdesign : Levit AS